Erkende Loodgieter Barendrecht

Verstoppingen en riolering_page

verstopping riool of afvoer oplossen?

Heeft u last van een verstopping? Onze erkende loodgieters komen 24/7 met spoed naar u toe om stankoverlast te voorkomen en zodat u uw sanitair weer kunt gebruiken.

Verstopping en riolering

Een van de grootste problemen voor elke woningbezitter is een verstopping in de riolering of afvoer onder uw kantoor of woning. Een verstopping maakt het onmogelijk om uw gootsteen, toilet of bijvoorbeeld van uw douche te gebruiken , tevens brengt ook een vieze en langblijvende stank met zich mee. Gelukkig kan onze erkende loodgieter een verstopping snel en eenvoudig tegen gaan, door enerzijds te zorgen dat elke afval zo goed mogelijk uit uw afvoer gestopt wordt en anderzijds eens per half jaar een erkende loodgieter in te schakelen voor het doorspuiten van uw afvoer. Ook wanneer u momenteel al te kampen hebt met een verstopping, kan een erkende loodgieter uitkomst bieden. Voor het verhelpen van verstoppingen in staan onze erkende loodgieters voor u klaar! Ze hebben een jarenlange ervaring in het vak en weten uw verstopping op een vakkundige en daadkrachtige wijze aan te pakken.

Verstoppingen voorkomen

Het voorkomen van een verstopping begint met het weren van afval uit uw afvoer. Niet alleen de afvoer van uw toilet en douche, ook via de gootsteen in uw keuken, de regenpijpen buiten, enzovoorts, kan er afval in uw afvoer terechtkomen. Gebruik om die reden een zeefje in uw gootsteen, wat het merendeel van de etensresten uit uw afvoer houdt, plaats een kapje over uw regenpijp tegen bladeren en takjes, enzovoorts.

Om iedere verstopping geheel te voorkomen, kunt u uw afvoer door onze spoed en 24/7 erkende loodgieter laten doorspuiten. Verstoppingen worden hierbij direct opgelost!

voor professionele en erkende loodgieters

Bel ons nu:

Lokale nummers:
Rotterdam: 010-7603474 / Den Haag: 070-2092510
Amsterdam: 020-2184534 / Utrecht: 030-7600766

Landelijke nummer 085-0471737